Wat We Doen

Dit kunnen we voor je betekenen

Breng je team naar een nieuw level

In een tijd waarin het ziekteverzuim stijgt en zelfs het krijgen van een burn-out normaal lijkt te worden is het van groot belang om juist naar buiten te gaan en de kracht van de natuur zijn werk te laten doen. De Buitendienst is een collectief van mensgerichte buitenmensen. Wij maken programma’s die gericht zijn op vitaliteit en veerkracht van teams.

Onze waarden

Beleving

We bieden inspirerende en uitdagende ervaringen in de buitenlucht. Onze programma's zijn ontworpen om medewerkers te betrekken en hen te stimuleren om nieuwe hoogten te bereiken.

Gezondheid

We zijn gepassioneerd over gezondheid en welzijn. Onze programma's bevorderen een actieve levensstijl, gezonde voeding en stressmanagement, waardoor medewerkers hun fysieke en mentale gezondheid kunnen verbeteren.

Zingeving

We geloven in het creëren van betekenisvolle ervaringen. Onze programma's helpen medewerkers om verbinding te maken met de natuur, zichzelf en hun collega's, waardoor ze meer voldoening en zingeving ervaren in hun werk en leven.

Verbinding

We streven naar verbinding binnen teams en organisaties. Onze activiteiten bevorderen samenwerking, communicatie en teambuilding, waardoor de onderlinge band wordt versterkt en een positieve werkomgeving wordt gecreëerd.

Zelfregie

We moedigen medewerkers aan om de regie over hun eigen welzijn te nemen. Onze programma's bieden tools, inzichten en ondersteuning, zodat medewerkers zelfbewustzijn ontwikkelen en zelfverzekerd keuzes kunnen maken voor een gezond en gebalanceerd leven.

Zullen we naar buiten gaan?

Is het tijd voor meer verfrissing, vitaliteit en veerkracht in uw team? Ga met ons mee de buitenlucht in, terug naar de basis, en ondervind de invloedrijke kracht van de natuur. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe De Buitendienst uw organisatie kan transformeren.

Contact

De Buitendienst

0647015452

info@debuitendienst.com