Review Jelle van Hoogen 


Ik heb jullie, net als een groot deel van de groep die ik er al over heb gesproken, ervaren als hele fijne trainers! 
Laagdrempelig en geduldig op de momenten dat de groep dat misschien een beetje vroeg. Serieus als het over de inhoud ging maar ook vrij genoeg om af en toe in de grappen mee te gaan. Sloot super aan op onze groep!

De dag levert een andere manier van denken op.

De dag levert met name een andere manier van denken op. Net even bewuster zijn in bepaalde aspecten van je voeding (patronen) bijvoorbeeld of iets bewuster zijn van je ademhaling en je eigen staat van zijn in de uitdagendere momenten.

Puntje van feedback zou dan zijn dat wij misschien nog meer mee zouden nemen als iedereen vooraf al wat had aangedragen over zijn uitdagingen op gebied van voeding of de uitdagingen mbt stress.

Ik zou jullie zeker aanbevelen. Als personen vind ik jullie benaderbeer en betrokken dus dat is op zich al reden genoeg maar ook het concept vind ik heel tof! Als jullie op maat kunnen adviseren en de juiste expert aan de juiste vraag kunnen verbinden raad ik andere een traject met jullie absoluut aan.