Review Dirk Jan Kalkman

De coaches Eli en Shanna hebben ons als team op een zeer professionele en vriendelijke manier begeleid gedurende de hele dag. Hun aanpak was heel interactief en persoonlijk, waardoor we ons allemaal op ons gemak voelden en open konden communiceren. Ze waren goed voorbereid en hielden de dag op een gestructureerde manier, waardoor we ons volledig konden concentreren op de activiteiten en het programma.

Het gevarieerde programma heeft ons geholpen om fysieke en mentale grenzen te verleggen.

De sfeer van de dag was geweldig. Er was veel positieve energie en samenwerking in het team. Eli en Shanna creëerden een veilige en ondersteunende omgeving waarin iedereen zich vrij voelde om ideeën en suggesties te delen. Er was veel gelach en plezier, wat hielp bij het ontspannen en loslaten van eventuele spanningen.

Het gevarieerde programma heeft ons geholpen om onze fysieke en mentale grenzen te verleggen, nieuwe dingen te leren en elkaar op een andere manier te leren kennen. Het was een geweldige manier om onze teamgeest en vitaliteit te verbeteren. Eli en Shanna hebben fantastisch werk geleverd om ons te begeleiden en te ondersteunen gedurende de hele dag.