Vitaliteitsdag

Stel je een dag voor, doordrenkt met frisse lucht en omringd door de schoonheid van de natuur. Dat is wat onze Vitaliteitsdag te bieden heeft.

In de vroege ochtend beginnen we met een verkwikkende workout, vanuit de wetenschap dat beweging ons zo vitaal maakt. Vervolgens duiken we nog wat dieper in de stof over hoe ons lichaam werkt. We delen ademhalingstechnieken die je zullen verbazen in hun kracht om energie te laten stromen. We maken het praktisch zodat je het zelf kan gaan toepassen. 

We dagen onszelf uit met een ijsbad – een ervaring die je grenzen zal verleggen en je veerkracht zal versterken.

Voeding is ook een van de sleutel tot welzijn, en we nemen de tijd om de basisprincipes van gezonde voeding te begrijpen. Tijdens een verzorgde lunch tank je bij en maak je je klaar voor het volgende avontuur.

In tweetallen gaan we op een verbindingswandeling, met elkaar in contact komen op een niveau dat je misschien nog niet eerder hebt ervaren met je collega’s. 

Ten slotte, het hoogtepunt van de dag: koudetraining. We verkennen de vele voordelen van koudetraining voor lichaam en geest, en we dagen onszelf uit met een ijsbad – een ervaring die je grenzen zal verleggen en je veerkracht zal versterken.

Deze Vitaliteitsdag is bij uitstek geschikt als teambuildingsdag. Je leert jezelf en je collega’s beter kennen. Het is een dag van inspiratie, verbinding en persoonlijke groei die je niet snel zult vergeten.

Datum:
Categorie: