Leiderschapstrails

Bij De Buitendienst geloven we dat de krachtigste leiders degenen zijn die de wildernis in zichzelf durven te ontdekken. Daarom presenteren we met trots onze Leiderschapstrails – unieke reizen die de essentie van leiderschap vastleggen en jou de kans bieden om te groeien, te leiden en te inspireren, omringd door de adembenemende natuur.

Tijdens onze Leiderschapstrails brengen we je terug naar de basis, naar de essentie van leiderschap. Je leert luisteren naar je innerlijke stem terwijl je leidt in de buitenwereld. Je zult obstakels overwinnen, nieuwe perspectieven ontdekken en jezelf en je team naar nieuwe hoogten leiden.

Vierdaagse Huttentocht in Oostenrijk

In een vierdaagse huttentocht met het thema zelfleiderschap nemen we je mee door de Oostenrijkse alpen. Een geweldige plek om even stil te staan. Stil staan bij waar je vandaan komt, waar je nu bent en waar je naartoe wilt, dit onder begeleiding van professionele en ervaren counselors.
Meer weten? Klik hier

Tweedaagse Trektocht door de Ardennen

In de ruige schoonheid van de Ardennen leer je dat leiderschap niet alleen gaat over het leiden van anderen, maar ook over het begrijpen van jezelf. Onze tweedaagse trektocht daagt je uit om je grenzen te verleggen, zowel fysiek als mentaal, terwijl je de natuurlijke leiderschapsvaardigheden in jezelf ontdekt.
Meer weten? Stuur een bericht.

Dagtocht in Nederland

Je hoeft niet ver te reizen om een leiderschapstrail te ervaren. Onze dagtochten in Nederland zijn intensieve, inspirerende reizen die je in één dag veel nieuwe inzichten opleveren. We brengen je naar mooie locaties en laten je de kracht van leiderschap in de Nederlandse natuur ontdekken.
Meer weten? Stuur een bericht.

We leveren het liefst maatwerk en denken graag mee in hoe we de leiders binnen jouw organisatie een onvergetelijke ervaring kunnen bieden. Neem vrijblijvend contact op.

Datum:
Categorie: